26 Mayıs 2024, Pazar Aşık Mahzuni Şerif Anma Konseri Silivri’de Büyük İlgi Gördü Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Önder Yılmaz Sahnesi'nde düzenlenen Aşık Mahzuni Şerif'i Anma Konseri, yoğun katılımla gerçekleşti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da hazır bulundu. Başkan Balcıoğlu, organizasyonu düzenleyen Yaşar Gören'i ve sahne alan sanatçıları tebrik etti. Aşık Mahzuni Şerif Anma Konseri Silivri’de Büyük İlgi Gördü

Konserde, Cemile Sönmez, Eyüp Hamiş, Arabali Gülşen, Aynur Özdemir, Şevket Gürlek ve Ahmet Ceren gibi sanatçılar sahne aldı. Ayrıca, konuk sanatçılar Aslıgül Ay ve İbrahim Orçin'in de katılımıyla, Aşık Mahzuni Şerif'in unutulmaz eserleri seslendirildi ve büyük usta anıldı. Gecede sahne alan sanatçılar, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sanatçılara teşekkür etti. Balcıoğlu, “Böylesine önemli bir kültürel değerin yaşatılması ve genç nesillere aktarılması son derece önemli. Aşık Mahzuni Şerif'in eserleri, halkımızın kalbinde ve hafızasında her zaman yerini koruyacak” dedi.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin düzenlediği Aşık Mahzuni Şerif'i Anma Konseri, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Sanatseverler, gece boyunca Mahzuni Şerif'in eserleriyle dolu bir atmosferde, duygu dolu anlar yaşadı.