27 Haziran 2024, Perşembe Başkan Balcıoğlu BEDAŞ Yetkilileri ile Bir Araya Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, BEDAŞ 1. Bölge Müdürü, Yatırım Müdürü, Silivri Şube Müdürü, Kumburgaz Şube Müdürü, Emlak ve Kamulaştırma Yöneticileri, Enerji Tesis Müdürü ve teknik personellerin katılımıyla ilçenin enerji ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantı düzenlendi. Başkan Balcıoğlu BEDAŞ Yetkilileri ile Bir Araya Geldi

Toplantıda, BEDAŞ’ın Silivri’ye yönelik yatırım planları ve ilçenin enerji ihtiyaçları ele alındı. Başkan Balcıoğlu “Silivri’mizin eksik ve ihtiyaçlarına yönelik işbirlikçi yönetim anlayışımızla geleceğin Silivri’sini hep birlikte inşa edeceğiz. Bu bağlamda bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda Silivri’nin ihtiyaçları doğrultusunda neler yapabiliriz diye konuştuk. Vatandaşlarımızın hayat şartlarını en iyiye taşımak görevimiz” dedi.

Başkan Balcıoğlu, yapılan toplantının Silivri’nin enerji altyapısını daha da güçlendirecek planların oluşturulması açısından verimli geçtiğini belirtti ve BEDAŞ yetkililerine teşekkürlerini iletti.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü