06 Temmuz 2024, Cumartesi Başkan Balcıoğlu, Belediye Personeli ile Öğle Yemeğinde Buluştu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Silivri Belediyesi yemekhanesinde personelle öğle yemeği yedi. Başkan Balcıoğlu, kendi tepsisini alıp yemek sırasına girerek personelle yemek yedi. Alışılagelmişin dışında başkanlık tarzıyla dikkat çeken Balcıoğlu, vatandaş ve personelle daima iç içe vakit geçirerek sorun ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Başkan Balcıoğlu, Belediye Personeli ile Öğle Yemeğinde Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, öğle yemeğinde personelle birlikte yemek yedi. Yemek sırasına giren Balcıoğlu, personelle sohbet etti ve onların öneri ve taleplerini dinledi. Sık sık belediye hizmet binalarında personelle öğle yemeklerinde bir araya gelen Balcıoğlu, bu samimi buluşmalarla personelin moral ve motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Personel ile Sıcak İlişkiler

Başkan Balcıoğlu'nun yemekhaneye yaptığı sürpriz ziyaret, personeli oldukça mutlu etti. Yemek sonrası personelle sohbet eden Balcıoğlu, çalışanların taleplerini ve önerilerini dinledi. Kısa bir değerlendirmede bulunan Balcıoğlu, "Fırsat buldukça Silivri Belediyesi’ndeki yol arkadaşlarımla bir araya geliyorum. Ben personel demeyi sevmiyorum, bu belediyede çalışan ve Silivri’ye hizmet eden herkes benim yol arkadaşım, mesai arkadaşım. Yol arkadaşlarımla yemek yiyor, öneri ve taleplerini dinliyorum. Silivri’ye birlikte hizmet etmek için çok çalışacağız. O yüzden onların mutluluğu benim için önemli. Samimi ve güzel bir sofrada bir araya geldik, sohbet ettik. Biz her zaman tüm çalışma arkadaşlarımıza değer veriyoruz çünkü hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz ve ortak hedefimiz Silivri’ye hizmet etmek. Birlikte el ele vererek, başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Birlikte Çalışmanın Gücü

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçeye yönelik hizmetlerini sürdürürken, personel ile de gerek mesai saatlerinde gerekse öğle yemeğinde bir araya gelmeye devam ediyor. Bu tür buluşmalar, belediye personelinin motivasyonunu artırırken, karşılıklı iletişimi güçlendirmeyi ve iş birliğini daha etkin hale getirmeyi amaçlıyor.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü