11 Haziran 2024, Salı Başkan Balcıoğlu, Boşnakbahçe Sahil Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Sahili’nde bulunan Boşnakbahçe’de devam eden sahil düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, sahil şeridinin estetik ve fonksiyonel açıdan yenilenmesi için yapılan projeler hakkında detaylı bilgi aldı ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Başkan Balcıoğlu, Boşnakbahçe Sahil Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Sahili’nin Boşnakbahçe Mevkii’nde süren sahil düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları kapsamında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi alan Başkan Balcıoğlu, projenin bölgenin estetik değerini artıracağına ve sahil şeridinin daha yeşil bir görünüme kavuşacağına dikkat çekti.

“Boşnakbahçe’de halihazırda devam eden bir kaldırım ve yeşillendirme çalışmamız var. Yeşil bir Silivri’ye büyük önem veriyoruz. Halkımızın hizmetine sunduğumuz alanların konforu, estetiği ve kullanışlılığı bizim için çok önemli” diye konuşan Başkan Balcıoğlu, sahil düzenleme projesinin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların sahil şeridinden daha verimli bir şekilde faydalanacağını belirtti.

Başkan Balcıoğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “En kısa sürede sahilimizin bu bölümünü de daha estetik, güzel ve yeşil bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Boşnakbahçe, sahil şeridimizin önemli bir noktası olup, burada yaptığımız düzenlemelerle halkımıza daha düzenli ve estetik bir çevre sunmayı hedefliyoruz. Bu tür projelere değer veriyoruz çünkü Silivri’nin doğal ve kültürel güzelliklerini en iyi şekilde koruyarak geleceğe taşımak istiyoruz.”

İncelemelerinin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Balcıoğlu, sahil düzenleme projesinin getireceği yenilikler hakkında bilgi verdi ve vatandaşların görüşlerini dinledi. Projeye duyulan ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Balcıoğlu, “Bu ve bunun gibi projelerle halkımıza daha düzenli bir Silivri kazandıracağımıza inanıyorum. Silivri’nin güzelliklerini korumak ve daha yaşanabilir bir çevre yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü