09 Haziran 2024, Pazar Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan Parlamentosu Seçimleri İçin Oy Kullanan Çifte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Bulgaristan Parlamentosu seçimleri için oy kullanan çifte vatandaşlarla bir araya geldi. Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu'ndaki sandıkları ziyaret ederek, seçim sürecine katılan vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti. Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan Parlamentosu Seçimleri İçin Oy Kullanan Çifte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan’daki soydaşların demokrasiye katkıda bulunmasının değerini vurguladı. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Bulgaristan’daki soydaşlarımızın seslerinin duyulması ve demokrasinin güçlenmesi bizim için çok değerli” dedi.

Balcıoğlu, çifte vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmada, onların görüş ve temennilerini dinledi. Ayrıca, Bulgaristan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesine seçimlerin olumlu etkiler yapacağını belirtti: “Burada, Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarımızın demokratik süreçlere katılmalarını desteklemek ve onların güçlü bir temsiliyet elde etmeleri bizim için önemli. Seçimlerin Bulgaristan ile Türkiye arasındaki iş birliğine katkı sağlamasını umuyoruz.”

Seçimlerde görev alan görevlilerle de görüşen Balcıoğlu, onların seçim sürecinde gösterdikleri çabaları takdir etti: “Sizler, burada önemli bir demokratik görevi yerine getiriyorsunuz. Her birinizin katkısı çok kıymetli. Silivri’mizde yaşayan çifte vatandaşlarımızın seçim sürecine sorunsuz bir şekilde katılmaları için gösterdiğiniz çabalar için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü