04 Temmuz 2024, Perşembe Başkan Balcıoğlu, CHP Gençlik Kolları Temsilcilerini Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özge Türkyılmaz ve CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Noyan Öpçin'i makamında ağırladı. Başkan Balcıoğlu, CHP Gençlik Kolları Temsilcilerini Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, CHP gençlik kolları temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nın değerli temsilcilerini Silivri Belediyesi'nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimizin enerjisi ve fikirleri, ilçemizin geleceği için büyük önem taşıyor" dedi.

Gençlik Politikaları ve Projeler

Görüşmede, gençlik politikaları, yerel yönetim projeleri ve Silivri’nin kalkınması için yapılacak çalışmalar ele alındı. Başkan Balcıoğlu, gençlerin aktif katılımının, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışının temel taşlarından biri olduğunu vurguladı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Başkan Balcıoğlu'na misafirperverliği için teşekkür ederek, "Gençlerin sorunlarına yönelik çözümler üretmek ve projeler geliştirmek adına Silivri Belediyesi ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bora Başkanımız gençliği ve enerjisi ile Silivri’yi geleceğe taşıyacak. Başkanımızın genç bir ekibinin olması meclis listesinde gençlere bu kadar yer vermesi çok önemli kendisine bu konuda tekrar teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

İşbirliğinin Önemi

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara ve diğer temsilciler de gençlik projeleri ve yerel yönetim çalışmaları hakkında görüşlerini paylaştılar. Başkan Balcıoğlu, gençlerin önerilerini dikkatle dinleyerek, "Gençlerimizin görüşleri ve katkıları, Silivri’nin daha iyi bir geleceğe ulaşması için büyük önem taşıyor. İşbirliğimizi güçlendirerek, gençlerimizle birlikte ilçemizi daha ileriye taşıyacağız" dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü