01 Temmuz 2024, Pazartesi Başkan Balcıoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'u Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'u makamında ağırladı. Başkan Balcıoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'u Ağırladı

Görüşmede, bölgesel konular ve yerel yönetim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretleri için kıymetli vekilimize çok teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Milletvekili Aygun ise Silivri’nin gelişimine katkıda bulunmaktan ve Başkan Balcıoğlu ile işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.