26 Temmuz 2024, Cuma Başkan Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını Makamında Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Demirkapan, Sabit Alkaya ve Hamza Demirkapan'ı belediyede ağırladı. Balcıoğlu, ziyaretleri için Cumhuriyet Mahallesi Muhtarına teşekkürlerini iletti. Başkan Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarını Makamında Ağırladı

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Demirkapan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan hizmetler hakkında muhtar Erdal Demirkapan ile sohbet etti. Cumhuriyet Mahallesi hakkında görüş ve önerileri dinleyen Balcıoğlu, gerekli değerlendirmelerin yapıldığını kaydetti.

Mahallelinin ihtiyaçlarının tespit edildiğini söyleyen Başkan Balcıoğlu, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve halkımızın taleplerini dinlemek bizim için çok önemli. Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan hizmetleri değerlendirdik ve bundan sonraki çalışmalarımız için değerli görüşler aldık" dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü