03 Temmuz 2024, Çarşamba Başkan Balcıoğlu, Geleneksel Gazitepe Futbol Turnuvası’na Start Verdi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, geleneksel hale gelen Gazitepe Futbol Turnuvası’nın açılış maçı olan Gazitepespor-Seymenspor karşılaşmasının santra vuruşunu yaparak turnuvayı başlattı. Bu anlamlı etkinlikte, sporun ve birliğin önemine dikkat çeken Başkan Balcıoğlu, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Balcıoğlu, Geleneksel Gazitepe Futbol Turnuvası’na Start Verdi

Başkan Balcıoğlu, açılış maçı öncesinde yaptığı konuşmada, "Gazitepe Futbol Turnuvası’nın düzenlenmesinde emeği geçen Gazitepespor Kulübü Başkanı Taner Gürkan ve yönetiminin yanı sıra, tüm gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, toplumumuzun bir araya gelerek sporun birleştirici gücünü yaşamasına vesile oluyor. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

Toplumsal Dayanışma

Gazitepe Futbol Turnuvası, Silivri’deki spor kültürünü ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla her yıl düzenleniyor. Turnuva, Silivri’nin çeşitli mahallelerinden gelen takımların kıyasıya rekabetine sahne olacak.

Destek ve Teşekkür

Başkan Balcıoğlu, turnuvanın açılışında yaptığı santra vuruşunun ardından, organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. "Bu tür organizasyonlar, gençlerimizin ve sporcularımızın gelişimine büyük katkı sağlıyor. Hep birlikte, sporun ve dostluğun kazandığı bir turnuva olmasını temenni ediyorum" diye ekledi.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü