23 Temmuz 2024, Salı Başkan Balcıoğlu, İBB İş Birliği Proje Toplantısı Gerçekleştirdi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilileriyle önemli bir proje toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu'nun İBB ile gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler üzerinde duruldu. Başkan Balcıoğlu, İBB İş Birliği Proje Toplantısı Gerçekleştirdi

Toplantıya, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Tuğba Hancı, Kentsel Tasarım Müdürü Bayram Taşkın, Üst Yapı Projeler Müdürü Serşan Yüzer, Yol Bakım Müdürü Taşkın Torlak ve Müdür Yardımcıları Gökhan Gül ile Yaren Göğebakan katıldı. Ayrıca, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları da toplantıda yer aldı.

Toplantıda, Silivri'de yürütülen projelerin mevcut durumu, karşılaşılan zorluklar ve gelecekteki planlamalar üzerinde duruldu. Başkan Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği içinde çalışarak, Silivri'nin altyapı ve üstyapı projelerinin daha verimli bir şekilde ilerlemesini sağlamak adına önemli adımlar atacaklarını belirtti.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kentsel Tasarım ve Yol Bakım gibi İBB’nin birden çok birimi, projelerin her aşamasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Başkan Balcıoğlu’na detaylı bilgi sundu.

Başkan Balcıoğlu, toplantının sonunda, Silivri için büyük önem taşıyan projelerin hızla ilerlemesi ve tamamlanması konusunda tüm katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile sağlanan bu iş birliği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkürlerini iletti. Başkan Balcıoğlu, İmamoğlu'nun desteğinin, Silivri'nin gelişimi için büyük bir katkı sağladığını ve projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı. İBB yetkililerine de projelere verdikleri katkılar ve gösterdikleri özveri için takdirlerini ileterek, iş birliğinin daha da güçleneceğini ve bu ortak çalışmaların daha başarılı sonuçlar elde edilmesine olanak sağlayacağını ifade etti.