26 Temmuz 2024, Cuma Başkan Balcıoğlu, İETT Genel Müdürü İrfan Demet’i Makamında Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürü İrfan Demet'i makamında ağırladı. Ziyaret, Silivri'de gerçekleştirilecek olan İETT İlçe Buluşmaları Çalıştayı öncesinde gerçekleşti. Başkan Balcıoğlu, İETT Genel Müdürü İrfan Demet’i Makamında Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Demet’e teşekkürlerini iletti. Balcıoğlu, iki kurum arasındaki işbirliğinin önemine değinerek, “Nazik ziyaretleri için İETT Genel Müdürü Sayın İrfan Demet’e teşekkür ederim. Ortak projeler ve iş birliğimiz ile Silivri halkına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sırasında, Balcıoğlu ve Demet, Silivri'de gerçekleştirilecek projeler ve işbirlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Başkan Balcıoğlu, İETT ile gerçekleştirilecek ortak projelerin artacağını ve iki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceğini belirtti.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet de, Silivri Belediyesi ile işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ortak projelerin başarılı sonuçlar doğuracağına inandığını belirtti. Demet, “Silivri Belediyesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ortak projelerimizle Silivri halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü