12 Haziran 2024, Çarşamba Başkan Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Otoparkındaki Asfalt Serme Çalışmalarını Denetledi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Başkomutan Caddesi’ndeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Otoparkında devam eden asfalt serme çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Otoparkındaki Asfalt Serme Çalışmalarını Denetledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Başkomutan Caddesi üzerinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Otoparkında yürütülen asfalt serme çalışmalarını yerinde inceledi. Otoparkın daha düzenli ve işlevsel bir hale getirilmesi için yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Balcıoğlu, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve tamamlandığında ilçe personelimize daha konforlu bir otopark sunmuş olacağız,” dedi.

“İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin daha düzenli ve rahat bir otopark alanına sahip olması için bu projeyi hayata geçirdik. Asfalt serme çalışmalarımız planlandığı şekilde ilerliyor ve yakında hizmete sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuşan Başkan Balcıoğlu, çalışmanın bölgenin altyapısına katkı sağlayacağını vurguladı.

Başkan Balcıoğlu, incelemelerinin ardından bölgedeki vatandaşlarla da sohbet ederek, onların taleplerini ve görüşlerini dinledi. Vatandaşlar, otopark alanının modernizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Balcıoğlu’na teşekkür etti.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü