16 Temmuz 2024, Salı BAŞKAN BALCIOĞLU, KARDEŞ BELEDİYE VİRBİTSA TEMSİLCİLERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, kardeş Belediye Virbitsa Temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarette, Virbitsa'nın Belediye Başkanı Merdin Bayram, Virbitsa Meclis Başkanı Kadir Hasan, Tutrakan Meclis Başkanı Nihat Kantarov, Göçmenler Derneği Başkanı Ercan Çalışkan ve Gerlova Vakıf Başkanı Orhan Mustafa yer aldı. BAŞKAN BALCIOĞLU, KARDEŞ BELEDİYE VİRBİTSA TEMSİLCİLERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, konuklarıyla bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti. Ziyarette, misafirler Silivri Belediyesi'nin çalışmalarını ve projelerini yakından inceleme fırsatı buldu.

 

Başkan Balcıoğlu, Silivri Belediyesi olarak misafirlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Nazik ziyaretleri ve kıymetli hediyeleri için kendilerine teşekkür ederim. Bu tür ziyaretlerin, kardeş belediyelerle olan ilişkilerimizi güçlendirmekte ve karşılıklı iş birliği alanlarının genişlemesine vesile olduğuna inanıyorum.” dedi.

 

Misafir belediye başkanı, meclis, dernek ve vakıf başkanları, Başkan Balcıoğlu’nun misafirperverliğinden ve sunduğu projelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Silivri Belediyesi ile olan dostluk ve iş birliğinin artarak devam edeceğine olan inançlarını belirttiler.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü