22 Temmuz 2024, Pazartesi Başkan Balcıoğlu Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda İncelemelerde Bulundu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi’nde bulunan Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda incelemelerde bulundu. Balcıoğlu, Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nun aktif bir şekilde kullanılması için gerekli çalışmaların yürütüleceğini açıkladı. Başkan Balcıoğlu Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda İncelemelerde Bulundu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nu yerinde inceledi. Çeltik Mahallesi’nde bulunan koruyu aktif hale getirmek için çalışmalara en kısa zamanda başlanacağını söyleyen Balcıoğlu, Öğretmen Ali Yıldız Koru’su hakkında bilgi aldı. Yeşil alanlar konusunda hassas davranılması gerektiğini ifade eden Balcıoğlu, “Bu koruyu faal duruma getirmek için çalışmalarımıza en yakın zamanda başlayacağız. Silivri’nin ormanları, koruları, parkları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.