09 Haziran 2024, Pazar Başkan Balcıoğlu, Ordu Kabataş İlçesi Kayıncıklılar Derneği’nin Pikniğine Katıldı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ordu Kabataş İlçesi Kayıncıklılar Derneği’nin Büyükçavuşlu Mahallesi Mesire Alanı’nda düzenlediği piknik etkinliğine katıldı. Başkan Balcıoğlu, Ordu Kabataş İlçesi Kayıncıklılar Derneği’nin Pikniğine Katıldı

Başkan Balcıoğlu, etkinlikteki konuşmasında hemşehrileriyle buluşmanın kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. “Ordulu hemşehrilerimizle bu güzel piknikte bir araya gelmek ve birlikte keyifli zaman geçirmek beni çok mutlu etti. Silivri, 81 ilden gelen hemşehrilerimizin birlikte yaşadığı bir Türkiye mozaiği. Bu tür etkinlikler, bu kültürel mozaiği daha da zenginleştiriyor,” dedi.

Balcıoğlu, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin belediyenin yönetim anlayışının önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Sizlerle bir araya gelerek Silivrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Sizlerin sesine her zaman kulak vereceğim. Bu güzel etkinlik için dernek başkanı Hikmet Kökten ve üyelerine, ayrıca katılım gösteren herkese teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Dernek başkanı Hikmet Kökten ise Başkan Balcıoğlu’nun katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın bizleri yalnız bırakmaması ve etkinliğimize katılarak destek vermesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine ve tüm katılımcılara teşekkür ederim,” dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü