12 Haziran 2024, Çarşamba Başkan Balcıoğlu, “Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme” Etkinliğine Katıldı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeşilay Silivri Şubesi’nin düzenlediği “Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme” etkinliğine katıldı. Balcıoğlu, sağlıklı yaşamın temelinin dengeli beslenmeye dayandığını vurgularken, Silivri Belediyesi’nin bu alanda öncelik verdiği projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Balcıoğlu, “Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme” Etkinliğine Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeşilay’ın davetiyle düzenlenen “Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme” etkinliğinde, sağlıklı yaşamın önemine ve dengeli beslenmenin toplumsal refah üzerindeki etkilerine dair önemli mesajlar verdi. Başkan Balcıoğlu, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının bireylerin günlük yaşamına entegre edilmesi gerektiğini belirtti ve Silivri Belediyesi olarak bu hedefe yönelik projelere büyük önem verdiklerini söyledi.

“Sağlıklı bir yaşamın temeli dengeli beslenmedir. Belediyemiz, halkımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesi için gerekli altyapıyı ve desteği sağlamaya kararlıdır. Bu doğrultuda, park ve spor alanlarımızı genişletiyor, çeşitli spor ve sağlık etkinlikleri düzenliyoruz” diyen Başkan Balcıoğlu, belediyenin sağlıklı yaşamı teşvik eden çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Balcıoğlu konuşmasında, “Ancak, böylesine kapsamlı bir konu sadece belediyelerin çabalarıyla sınırlı kalmamalı. Toplumun tüm kesimlerinin bu bilinci benimsemesi ve aktif olarak katkıda bulunması gerekiyor. Bu noktada, 'Silivri Birlikte Güzel' sloganımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu slogan, sadece bir kelime grubundan ibaret değil, aynı zamanda ortak geleceğimiz için bir çağrıdır. Birlikte hareket ederek, sağlıklı ve huzurlu bir Silivri yaratabiliriz. Sağlık ve yaşam kalitesi konusunda hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var ve bu sorumlulukları birlikte yerine getirdiğimizde, Silivri çok daha güzel olacak” ifadelerine yer verdi.

Etkinlikte ayrıca, Silivri Belediyesi’nin vatandaşların sağlığını korumak ve teşvik etmek amacıyla yaptığı çalışmaların altını çizen Başkan Balcıoğlu, “Belediye olarak, sağlıklı yaşamı destekleyen projelere öncelik veriyor ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir hayat sürdürmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızın sağlığı ve refahı için bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yeşilay Silivri Şube Başkanı Hüsnü Yaşar Yalman ve etkinliğe katkı sağlayan tüm Yeşilay gönüllerine teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, “Bu güzel davet için tüm yönetime teşekkür ederim. Hep birlikte sağlıklı bir gelecek için çalışmaya devam edelim” diye ekledi.