12 Temmuz 2024, Cuma Başkan Balcıoğlu, Saha İncelemelerine Devam Ediyor Silivri Belediyesi, Yeni Mahalle 1 Kasım Caddesi üzerinde yer alan Zeki Çevik Camii'nin yanındaki alanda yeni park yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, park yapım çalışmalarını inceleyerek, bölge halkına modern ve kullanışlı bir sosyal alan kazandırmak için çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Başkan Balcıoğlu, Saha İncelemelerine Devam Ediyor

Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "1 Kasım Caddesi'ne, modern sosyal donatıları içerisinde barındıran, ailelerin ve çocukların keyifle vakit geçirebileceği bir parkı çok yakında kazandıracağız." dedi.

Toplam 2.311 m² alan üzerine kurulacak parkta, 172 m² çocuk oyun alanı, 45,3 m² fitness alanı ve 91,5 m² basketbol sahası bulunacak. Ayrıca, 177,4 m² otopark alanı, piknik masaları ve kamelyalardan oluşan oturma alanları yer alacak. Bitkilendirme çalışmaları kapsamında ise çeşitli ağaç ve çalı dikimleri yapılacak.