26 Temmuz 2024, Cuma Başkan Balcıoğlu, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nü Makamında Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Onurhan Kula ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında gençlerin spora kazandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Balcıoğlu, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nü Makamında Ağırladı

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kılübü Başkanı Onurhan Kula, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret etti. Sporun gençler için öneminden bahseden Balcıoğlu, gençleri spora yönlendirmenin öneminden söz etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, sporun gençler için önemine vurgu yaparak, “Spor, gençlerimizin hem fiziksel hem de mental gelişimi için büyük önem taşıyor. Spor kulüplerimizin desteklenmesi ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi konusunda her türlü iş birliğine hazırız” ifadelerini kullandı.

Başkan Balcıoğlu, kulüp üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü