01 Temmuz 2024, Pazartesi Başkan Balcıoğlu, Silivri Merkez Taksi Durağı Esnafını Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Merkez Taksi Durağı'ndaki taksici esnaflarını makamında ağırladı. Ziyaret sırasında taksici esnafının sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Balcıoğlu, Silivri Merkez Taksi Durağı Esnafını Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, nazik ziyaretleri için taksici esnafına teşekkür ederek, “Mevzuata uygun olmayan ve korsan olan her türlü taşımacılığa karşı yasal ve mevzuata uygun taşımacılığı destekleyen bir anlayışa sahibiz. Trafik çilesini en derinden yaşayan taksici esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Taksi duraklarının konum ve koşullarını iyileştireceğiz,” dedi.

Balcıoğlu, taksici esnafının dinlenme ve bekleme koşullarının genel olarak kötü olduğunu vurgulayarak, “Taksici arkadaşlarımızın rahat bir şekilde dinlenmesini sağlayacak yeni taksi durakları oluşturacağız,” ifadelerini kullandı.

Görüşmede, belediye olarak taksici esnafının çalışma koşullarını iyileştirmek adına yapılacak projeler ve çalışmalar detaylandırıldı. Başkan Balcıoğlu, taksicilerin daha iyi koşullarda hizmet verebilmeleri için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü