30 Haziran 2024, Pazar Başkan Balcıoğlu, Silivri Ordulular Derneği'nin Geleneksel Tanışma ve Kaynaşma Pikniği'ne Katıldı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Ordulular Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Tanışma ve Kaynaşma Pikniği’ne katıldı. Piknik, Ordulu hemşehrilerin bir araya gelerek tanışma, kaynaşma ve geleneklerini yaşatma amacıyla gerçekleştirildi. Başkan Balcıoğlu, Silivri Ordulular Derneği'nin Geleneksel Tanışma ve Kaynaşma Pikniği'ne Katıldı

Başkan Balcıoğlu, piknikte Silivri Ordulular Derneği Başkanı Şenel Çatanak ve dernek yönetimi ile bir araya geldi. Etkinlik boyunca dernek üyeleri ve Silivri’de yaşayan Ordulu vatandaşlarla hoş sohbetlerde bulunan Balcıoğlu, sıcak karşılamaları için teşekkür etti.

 

Etkinlikte yaptığı konuşmada Başkan Balcıoğlu, “Bu güzel etkinliği tertipleri ve davetleri için Silivri Ordulular Derneği Başkanı Şenel Çatanak ve yönetimine, hoş sohbetleri ve sıcak karşılamaları için Silivri’mizde yaşayan Ordulu hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Böyle etkinlikler, hemşehrilik bağlarını güçlendirmekte ve toplumsal birlikteliğimizi pekiştirmektedir” dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü