01 Temmuz 2024, Pazartesi Başkan Balcıoğlu, Silivri Servisçiler Derneği’ni Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Servisçiler Derneği (SİSED) Başkanı Cihan Tuncel ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Görüşmede, servis hizmetlerinin iyileştirilmesi ve korsan servisçilikle mücadele konuları ele alındı. Başkan Balcıoğlu, Silivri Servisçiler Derneği’ni Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Genel bir ilke olarak, mevzuata uygun olmayan ve korsan olan her türlü taşımacılığa karşı yasal ve mevzuata uygun taşımacılığı destekleyen olacağız. Emniyet ve zabıta ile işbirliği içinde çalışacağız” dedi.

SİSED Başkanı Cihan Tuncel ise, servis hizmetlerinin daha güvenli ve kaliteli hale getirilmesi konusunda verdiği destek için Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu’na teşekkürlerini iletti.