05 Haziran 2024, Çarşamba Başkan Balcıoğlu, TBB Başkanlık Seçiminde Oy Kullandı: Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanlık seçimleri için Ankara'da bir araya gelen belediye başkanları arasında yerini aldı. Silivri'yi temsilen delege olarak seçilen meclis üyeleriyle birlikte oy kullanan Başkan Balcıoğlu, seçimlerin demokrasi ve belediyeler için hayırlı olmasını diledi. Başkan Balcıoğlu, TBB Başkanlık Seçiminde Oy Kullandı:

Gerçekleştirilen oylama sonucunda, 515 oy alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı seçildi. TBB Başkan Vekilliği'ne ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar getirilirken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın da ikinci Başkan Vekili oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Başkan İmamoğlu, TBB yönetimi olarak belediyelere daha kaliteli hizmetler sunmak ve sorunlara hızlı çözümler üretmek için komisyonlar kuracaklarını belirtti. İmamoğlu, "Nerede hukuksuzluk varsa hakkını arayan anlayışın temsilcisi olacağım. Haksızlığa karşı susanın ne olduğunu iyi bilen birisiyim. Ben sizlere dayanışma ve adalet vaat ediyorum." dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, yeni dönemde belediyelerimiz arasındaki iş birliği ve dayanışma Ekrem İmamoğlu Başkanımızla daha da güçlenecek, halkımıza daha kaliteli hizmetler sunulacak." ifadelerini kullandı.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü