10 Temmuz 2024, Çarşamba Başkan Balcıoğlu Yeni Mahalle'de Sürdürülen Altyapı Çalışmalarını İnceledi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle 7052. Sokak ve çevresinde planlanan asfaltlama ve yol bakım onarım çalışmalarına başlamadan önce detaylı incelemelerde bulundu. Başkan Balcıoğlu, 300 metrelik alanda toplam 720 ton asfalt imalatı yapılacak bölgeyi ekiplerle birlikte ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu Yeni Mahalle'de Sürdürülen Altyapı Çalışmalarını İnceledi

300 metrelik alanda toplam 720 ton asfalt imalatı gerçekleştirilecek bölgedeki yol altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların daha güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamaları hedefleniyor.

İncelemeler sırasında yaptığı açıklamada Başkan Balcıoğlu, "Bu çalışmalarla hem araç hem de yaya trafiğini daha güvenli ve rahat hale getirmeyi hedefliyoruz. Bölge sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştırmak ve altyapı sorunlarını çözmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni Mahalle 7052. Sokak ve çevresindeki yolların modernize edilmesiyle, vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlanacak" şeklinde konuştu.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü