12 Haziran 2024, Çarşamba Başkan Balcıoğlu’ndan İlçe Müftüsü İsa Sağlam’a Ziyaret Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Müftüsü İsa Sağlam’ı ziyaret ederek, bayram öncesi camilerde yapılacak temizlik ve yenilik çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Balcıoğlu’ndan İlçe Müftüsü İsa Sağlam’a Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Müftüsü İsa Sağlam’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, yaklaşan bayram öncesinde camilerin temizlik ve bakım çalışmalarının planlanması üzerine görüşüldü. Başkan Balcıoğlu, Silivri halkının bayramı en iyi şekilde karşılayabilmesi için yapılan hazırlıklara destek verdiklerini belirtti.

“Müftümüz İsa Bey ile bayram öncesi camilerimizde yapılacak temizlik ve bakım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Silivri halkının bayram ibadetlerini en temiz ve düzenli ortamlarda yapabilmesi için iş birliğimiz sürecek” diyen Başkan Balcıoğlu, camilerin toplumsal hayatımızdaki önemine de vurgu yaptı.

Balcıoğlu, ziyarette ayrıca camilerde yapılabilecek yenilikler ve iyileştirmeler üzerine de Müftü Sağlam ile görüştüklerini belirtti. “Bayram öncesi Silivri halkına nasıl daha iyi hizmet verebiliriz, camilerimizde hangi yeniliklere gidebiliriz konularını da değerlendirdik. Misafirperverlikleri için İlçe Müftümüz İsa Bey’e içtenlikle teşekkür ederim” dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü