19 Mayıs 2024, Pazar Başkan Bora Balcıoğlu, 19 Mayıs Kutlamalarına Katıldı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma törenine katıldı. Tören, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda gerçekleşti ve Balcıoğlu, bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 19 Mayıs’ın önemini vurguladı. Başkan Bora Balcıoğlu, 19 Mayıs Kutlamalarına Katıldı

Atatürk'ün Manevi Huzurunda

Başkan Balcıoğlu, törene ilişkin yaptığı açıklamada, "105 yıl önce bağımsızlık ateşini Samsun’da yakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkarak çelengimizi bıraktık. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!" dedi.

19 Mayıs Sahne Gösterileri

Çelenk sunma töreninin ardından, Silivri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Sahne Gösterileri’ne katılan Başkan Balcıoğlu, ilçedeki öğrencilerin hazırladığı koreografi ve çeşitli gösterileri gurur ve keyifle izledi. Etkinlikte, öğrencilerin performanslarını sergilemesi büyük beğeni topladı.

Öğrencilere ve Öğretmenlere Teşekkür

Başkan Balcıoğlu, gösterilerini sergileyen tüm öğrencileri ve öğretmenleri kutlayarak, "İlçemizdeki öğrencilerimizin hazırladığı koreografi ve çeşitli gösterileri hep birlikte gurur ve keyifle izledik. Gösterilerini sergileyen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum," ifadelerini kullandı.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü