06 Haziran 2024, Perşembe Başkan Bora Balcıoğlu Çeltik Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin özellikle kadınlarının dile getirdiği konuları not alarak çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını belirtti. Başkan Bora Balcıoğlu Çeltik Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Ziyaret, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek adına verimli geçti. Başkan Balcıoğlu, "Vatandaşlarımızın sesine kulak vereceğiz, sorunları ve talepleri yerinde dinleyip çözüm önerilerimizi yerinde sıralayacağız. Silivri'yi her sese kulak vererek birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

Silivri Belediyesi olarak vatandaşların taleplerine duyarlı olduklarını ve çözüm odaklı çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, "Hemşehrilerimizin, özellikle de Çeltik Mahallesi'ndeki kadınların mahallelerine dair sorunlarını dinledik ve çözüme kavuşturmak üzere notlarımızı aldık. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Çeltik Mahallesi Muhtar Azası Ergin İresar başta olmak üzere tüm Çeltik mahalleli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederim. Sorunları birlikte tespit ederek, çözüm yollarını hep birlikte hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü