26 Temmuz 2024, Cuma Başkan Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Mahalle Balıkçı Esnafını Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü ve Meclis Üyesi Murat Okan ile birlikte, Gümüşyaka Mahallesi'nde faaliyet gösteren balıkçı esnafını makamında ağırladı. Başkan Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Mahalle Balıkçı Esnafını Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyala Mahallesi'ndeli balıkçı esnafını ağırladı. Esnafla fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında, esnafın öneri ve talepleri dinlendi. Gümüşyaka Mahallesi'nin kalkınması ve balıkçı esnafının desteklenmesi adına yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Balcıoğlu, esnafın taleplerini dikkatle dinlediklerini belirterek, "Gümüşyaka Mahallesi'nin değerli balıkçı esnaflarını belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Mahalle muhtarımız Mazlum Güçlü ve meclis üyemiz Murat Okan'a da bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Esnafımızın her zaman yanındayız ve onların taleplerini dikkate alarak ilçemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü