12 Mayıs 2024, Pazar Başkan Bora Balcıoğlu ve Eşi Sena Balcıoğlu,'ndan Anneler Günü Kutlaması Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Silivri Sahili'nde, Gölet Kafe'de ve Kale Park Sosyal Tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Bora Balcıoğlu ve Eşi Sena Balcıoğlu,'ndan Anneler Günü Kutlaması

Başkan Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Silivri Sahili'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bu özel günde, sahilde yürüyüş yapan, spor yapan ve dinlenen vatandaşlarla sohbet ederek Anneler Günü'nü kutladılar. Başkan Balcıoğlu, "Annelerimizin, hayatımızdaki en özel varlıklar olduğunu her fırsatta göstermeliyiz. Bugün sahilde bir araya geldiğimiz tüm annelerimizin gününü kutlar, onlara sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim," dedi.

Anneler Günü ziyaretlerine Gölet Kafe'de devam eden Balcıoğlu çifti, burada Anneler Günü'nü kutlayan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla keyifli sohbetler eden Başkan Balcıoğlu ve eşi Sena, annelere çeşitli hediyeler takdim etti.

Günün devamında, Kale Park Sosyal Tesisleri'nde hafta sonunu geçiren vatandaşlarla buluşan Balcıoğlu çifti, burada da vatandaşların Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Balcıoğlu ve eşi Sena, annelere özel olarak hazırlanan hediyeleri takdim etti. Balcıoğlu, "Kale Park Sosyal Tesislerimizde hafta sonunun tadını çıkaran tüm hemşehrilerimizle birlikte Anneler Günü'nü kutladık. Annelerimiz, hayatımızın ilk öğretmenleridir ve onlara olan sevgimizi her zaman ifade etmeliyiz," şeklinde konuştu.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü