06 Haziran 2024, Perşembe Başkan Bora Balcıoğlu Yolçatı Mahallesi’nde Halkla Buluştu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yolçatı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Mahallede özellikle kadınların dile getirdiği konuları not alarak çözüm üretme sözü verdi. Başkan Bora Balcıoğlu Yolçatı Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Bu ziyaret, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm önerileri geliştirmek adına verimli geçti. Başkan Balcıoğlu, "Halkımızın sesine kulak vereceğiz, sorunları ve talepleri yerinde dinleyip çözüm önerilerimizi sıralayacağız. Silivri'yi her bir vatandaşımızın görüşlerine değer vererek birlikte yöneteceğiz" dedi.

Silivri Belediyesi olarak vatandaşların taleplerine duyarlı olduklarını ve çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Balcıoğlu, "Özellikle Yolçatı Mahallesi'ndeki kadınların sorunlarını dinledik ve çözüm üretmek üzere notlarımızı aldık. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Yolçatı Mahalle Muhtarı Samet Aktaş'a ve tüm Yolçatı mahalle sakinlerine yürekten teşekkür ederim. Sorunları birlikte tespit edip çözüm yollarını hep birlikte hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü