11 Temmuz 2024, Perşembe Gençlik ve Kültür Merkezi Projesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor Silivri Belediyesi’nin büyük bir özveriyle sürdürdüğü Gençlik ve Kültür Merkezi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ekipleriyle birlikte projeyi yerinde inceledi ve son durumu hakkında bilgi aldı. Gençlik ve Kültür Merkezi Projesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Toplam 13.250 metrekare kullanım alanı üzerine inşa edilen merkezde, gençler ve tüm vatandaşlar için çeşitli atölye ve alanlar bulunacak. Merkezin içerisinde Robotik Kodlama Atölyesi, Satranç Odası, 3D Ürün Atölyesi, Dijital Fotoğrafçılık Atölyesi, Çok Amaçlı Salonlar, İdari Hizmet Ofisleri, Müzik, Ahşap ve Resim Atölyeleri, Sergi Alanları, Kafeterya, Derslikler, 400 kişilik Konferans ve Nikah Salonu, Marangozluk Atölyesi, Toplantı Odası, Kütüphane, Sergi Salonları ve Otopark gibi birçok farklı mekan yer alacak.

Başkan Balcıoğlu, “Genel hatları tamamlanan projemizin iç tefrişat ve tadilatlarını hızlıca bitirerek, çok yakın zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” diyerek, merkezin en kısa sürede hizmete sunmayı hedeflediğini söyledi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü