26 Temmuz 2024, Cuma Odak Koleji’nden Başkan Balcıoğlu’na Ziyaret Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, makamında Odak Koleji'nin önemli temsilcilerini ağırladı. Ziyarete, Odak Koleji Genel Müdürü Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ve Kampüs Müdürü Eyüp Can Balaban katıldı. Odak Koleji’nden Başkan Balcıoğlu’na Ziyaret

Odak Koleji Genel Müdürü Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ve Kampüs Müdürü Eyüp Can Balaban, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ağırladı.

Başkan Balcıoğlu ve konuklar  ziyaret sırasında eğitim ve gençlik projeleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Odak Koleji'nin eğitimdeki başarılarını ve yenilikçi yaklaşımlarını takdir eden Balcıoğlu, Silivri'deki eğitim kalitesinin yükseltilmesine yönelik iş birliği imkanlarının değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Eğitimde kalite ve fırsat eşitliğinin önemine vurgu yaparak, Silivri Belediyesi olarak her zaman eğitime destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Odak Koleji temsilcileri ise, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederek, Odak Koleji olarak Silivri'de gerçekleştirdikleri projeler ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdiler.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü