06 Haziran 2024, Perşembe Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu Eryap Aşevi'ni Ziyaret Etti Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Eryap Aşevi'ni ziyaret ederek, burada gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve aşevi çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, aşevinin her gün yaklaşık 600 Silivrili vatandaşa hizmet verdiğini belirtti. Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu Eryap Aşevi'ni Ziyaret Etti

Balcıoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Burada ablalarımızın emeğiyle birlikte her gün yaklaşık 600 hemşerimize hizmet veriyoruz. Öğrencilerimiz de okul sezonunda buraya gelip gönül rahatlığıyla temiz ve tamamen ücretsiz yemeklerle buluşuyor” diyerek aşevinin önemine dikkat çekti.

Silivri Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Balcıoğlu, “Daha yeni başlıyoruz, çalışmalarımızı artıracağız, büyüteceğiz ve çeşitlendireceğiz. Anne eli değmişçesine güzel yemekler hazırladığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında personelle sohbet eden Başkan Balcıoğlu, onların görüş ve önerilerini dinledi. Belediyenin sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini belirten Balcıoğlu, her vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçladıklarını ve bu doğrultuda çeşitli projeler geliştirdiklerini dile getirdi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü