12 Mayıs 2024, Pazar Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Anadolu Hastanesi'ni Ziyaret Etti Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, Anneler Günü ve Hemşireler Günü vesilesiyle Silivri Anadolu Hastanesi'nde görev yapan hemşireleri ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Anadolu Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Başkan Bora Balcıoğlu ve eşi Sena Balcıoğlu, hastane ziyaretinde görevi başındaki hemşirelerle bir araya gelerek hem Anneler Günü'nü hem de Hemşireler Günü'nü kutladı. Başkan Balcıoğlu, "Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri, tüm hemşirelerimizin Anneler Günü ve Hemşireler Günü kutlu olsun!" dedi.

Hemşirelerin Özverili Çalışmalarına Vurgu

Başkan Balcıoğlu, hemşirelerin sağlık sektöründeki kritik rollerine ve özverili çalışmalarına dikkat çekti, özellikle pandemi döneminde ve diğer sağlık krizlerinde gösterdikleri üstün çabaları takdir etti. Sena Balcıoğlu da hemşirelerle yaptığı sohbetlerde, onların emeklerinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti ve "Hemşirelerimiz, toplum sağlığını koruma konusunda ön saflarda yer alıyor. Onların emekleri, bizler için paha biçilemez," ifadelerini kullandı.





Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü