19 Temmuz 2024, Cuma Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beş Başkan Yardımcısıyla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, başkan yardımcıları Emine Tarin, Yavuz Alçi, Tan Hüseyin Kıroğlu, Meral Kutlu ve Fatih Yavuz ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantı, Balcıoğlu'nun son atamalarıyla birlikte beş yardımcısıyla yaptığı ilk değerlendirme toplantısı oldu. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beş Başkan Yardımcısıyla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan Balcıoğlu, toplantıya dair yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Silivri'mize hizmet için omuz omuza hep birlikte mücadele ettiğimiz başkan yardımcılarımız ile değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Silivri'mize hizmet için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz."

Başkan Balcıoğlu'nun yaptığı atamaların ardından organizasyon şeması yeniden şekillendi.

Organizasyon Şeması ve Birim Dağılımı:

Özel Kalem Müdürlüğü ve Teftiş Kurulu Müdürlüğü ise doğrudan Başkan Balcıoğlu'na bağlı olarak çalışmaya devam edecek.

Başkan Balcıoğlu, atamaların ardından yaptığı açıklamada, "Silivri’mize en iyi şekilde hizmet etmek ve ilçemizi daha ileriye taşımak için ekip olarak var gücümüzle çalışacağız. Yeni organizasyon yapısıyla daha etkili ve hızlı hizmet sunmayı hedefliyoruz" dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü