06 Mayıs 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan'ı Makamında Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri’nin eski belediye başkanlarından Hüseyin Turan'ı belediye başkanlık makamında ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan'ı Makamında Ağırladı

Başkan Bora Balcıoğlu, Hüseyin Turan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Silivri için taş üstüne taş koymuş geçmiş dönem belediye başkanlarından biriyle görüşmenin kendisi için kıymetli olduğunu belirtti. Başkan Balcıoğlu, "Değerli önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Turan'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Kendisiyle Silivri'nin geçmişten bugüne uzanan yolculuğu ve geleceğe dair planlarımız hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdik," dedi.