06 Mayıs 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cem Evi Yönetimini Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cem Evi Başkanı Rıza Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerini belediye başkanlık makamında ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cem Evi Yönetimini Ağırladı

Başkan Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cem Evi Başkanı Rıza Eroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti. Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Gümüşyaka Cem Evi Başkanı Rıza Eroğlu’na ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Kendileriyle ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimi için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında verimli bir diyalog gerçekleştirdik," dedi.

Başkan Balcıoğlu ve Cem Evi Yönetimi arasında gerçekleşen görüşmede, Silivri’nin kültürel çeşitliliğini koruma ve bu çeşitliliği ilçenin gelişimi için bir fırsat olarak kullanma yolları ele alındı.