06 Mayıs 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Silivri Sorumlusu Hüseyin Karadağ'ı Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Silivri Sorumlusu Hüseyin Karadağ'ı belediye başkanlık makamında ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Silivri Sorumlusu Hüseyin Karadağ'ı Ağırladı

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Hüseyin Karadağ'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların Silivri'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile olan ilişkilerini daha da güçlendirdiğini vurguladı. Başkan Balcıoğlu, "Nazik ziyaretleri için İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Silivri Sorumlusu Sayın Hüseyin Karadağ'a teşekkür ederim. Bu tür buluşmalar, Silivri'nin şehrimizin genelindeki yerini daha da sağlamlaştırıyor ve yerel yönetimler arası iş birliğini artırıyor," dedi.

Silivri ve İBB Arasındaki Koordinasyon

Başkan Balcıoğlu ve Karadağ'ın görüşmesi, muhtarlar, yerel yönetimler ve İBB arasında iletişimi artırma, ortak projelerde iş birliğini teşvik etme ve Silivri'nin ihtiyaçlarına yönelik özel programlar geliştirme konuları ele alındı.