10 Mayıs 2024, Cuma Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB Muhtarlıklar Daire Başkanı Yavuz Saltık'ı Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlıklar Daire Başkanı Yavuz Saltık'ı makamında ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İBB Muhtarlıklar Daire Başkanı Yavuz Saltık'ı Ağırladı

Başkan Bora Balcıoğlu, Yavuz Saltık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu tür buluşmaların Silivri'nin İstanbul genelindeki yerini daha da sağlamlaştırdığını ve yerel yönetimler arası iş birliğini artırdığını vurguladı. Balcıoğlu, "Nazik ve kıymetli ziyaretleri için İBB Muhtarlıklar Daire Başkanı Sayın Yavuz Saltık'a çok teşekkür ederim. Bu ziyaret, belediyelerimiz ve muhtarlıklarımız arasındaki iş birliğinin güçlenmesine vesile olacak," dedi.