27 Mayıs 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçenin Mimarlarıyla Bir Araya Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçenin mimarlarını makamında kabul ederek, ilçenin mimari dokusunu koruma ve geliştirme konularında görüş alışverişinde bulundu. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçenin Mimarlarıyla Bir Araya Geldi

Silivri Belediyesi'nde gerçekleşen buluşmada, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, mimarlarla bir araya gelerek ilçenin kent planlama ve altyapı projelerinde mimarların daha etkin bir rol oynaması üzerine fikir alışverişi yaptı. Toplantıda, ilçenin mevcut yapı stoku değerlendirildi ve gelecek projelerde mimari açıdan sürdürülebilir ve estetik çözümler üzerine öneriler sunuldu.

Başkan Balcıoğlu, mimarların önerilerini dinleyerek, "İlçemizin mimari dokusunu korumak ve geliştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Mimarlarımızın görüşleri, bu hedeflere ulaşmada büyük önem taşıyor. Kent estetiğini ön planda tutarak, Silivri'yi daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmek için çalışacağız" dedi.

Mimarlar, Silivri'nin mimari geleceği için önemli katkılarda bulunacaklarını belirterek, sürdürülebilir ve estetik projeler geliştirme konusunda istekli olduklarını ifade ettiler. Başkan Balcıoğlu, toplantı sonunda mimarların önerilerini dikkate alacaklarını ve işbirliğinin devam edeceğini vurguladı.