06 Mayıs 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kaymakam Tolga Toğan'ı Makamında Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçenin yönetim birimlerinin uyum içinde çalışmasını gösteren önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kaymakam Tolga Toğan'ı Makamında Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, Silivri Kaymakamı Sayın Tolga Toğan'ı belediye başkanlık makamında ağırladı. Bu ziyaret, yerel yönetimler arasındaki iş birliğini ve koordinasyonu pekiştirmek adına gerçekleşti ve ilçenin genel yönetimine dair birçok konu masaya yatırıldı.

Başkan Balcıoğlu'ndan Kaymakam Toğan'a Teşekkür

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kaymakam Tolga Toğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Değerli Kaymakamımız Sayın Tolga Toğan'a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Kendisiyle Silivri'nin ihtiyaçları ve geleceğine dair projelerimiz hakkında oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemizin daha da gelişmesi adına yerel yönetim olarak Kaymakamlığımızla iş birliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz," dedi.