07 Mayıs 2024, Salı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Manastır Göçmenleri Derneği Yönetimini Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Manastır Göçmenleri Derneği Başkanı Nami Karagöz ve dernek yönetimini belediye başkanlık makamında ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Manastır Göçmenleri Derneği Yönetimini Ağırladı

Başkan Bora Balcıoğlu, Nami Karagöz ve dernek yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların Silivri'nin kültürel zenginliğine katkı sağladığını vurguladı. Başkan Balcıoğlu, "Silivri Manastır Göçmenleri Derneği Başkanı Nami Karagöz’e ve yönetimine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Derneğimizin faaliyetleri, Silivri'mizin kültürel dokusunu zenginleştiriyor ve bizler bu tür iş birliklerine büyük değer veriyoruz," dedi.