22 Temmuz 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Silivri Plajı'nda Hemşehrileriyle Buluştu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, hafta sonunu Silivri Plajı'nda geçiren vatandaşlarla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Balcıoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu Silivri Plajı'nda Hemşehrileriyle Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Plajı'nda Silivri’lilerle buluştu. Plajda vakit geçiren vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Balcıoğlu, onların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek, plajın daha iyi bir hale gelmesi için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Balcıoğlu, "Silivri Plajı, hemşehrilerimizin yaz aylarında keyifle vakit geçirdiği önemli bir alan. Burada vatandaşlarımızla bir araya gelerek plajımızın sorunlarını, görüş ve önerilerini dinledik. Amacımız, plajımızı daha temiz, daha güvenli ve daha konforlu bir hale getirmek" dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında olumlu dönütler alan Başkan Balcıoğlu, "Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Yaptığımız her hizmette, gerçekleştirildiğimiz tüm etkinliklerde Silivri halkının memnuniyetini önceliyoruz" diye konuştu.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü