09 Temmuz 2024, Salı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor Yönetimi’ni Ağırladı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, olağanüstü kongre ile güven tazeleyen Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette, yeni sezon hazırlıkları, futbol altyapısının güçlendirilmesi, genç yeteneklerin desteklenmesi ve kulübe verilen desteğin artırılması gibi önemli konular ele alındı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor Yönetimi’ni Ağırladı

Silivrispor Kulübü Başkanı Nuri Çolakoğlu, kulübün başarısı için her zaman yanlarında olan ve kulübe her türlü desteği veren Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na teşekkür etti. Ayrıca, kulübün vizyonu ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi. Çolakoğlu, “Başkanımızın desteği, Silivrispor’un geleceği için bize büyük bir motivasyon sağlıyor. Kulübümüzün başarılı olması için birlikte çalışmak bizleri daha da güçlü kılacak” dedi.

“Silivrisporu’un Başarısı Hepimizin Başarısıdır”

Başkan Bora Balcıoğlu, Silivrispor’un sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda ilçenin ruhunu ve birlikteliğini yansıtan bir sembol olduğunu vurgulayarak “Silivrispor, Silivri’mizin ruhunu, birlik ve beraberliğini yansıtan bir tarihtir. Bu kulübün başarısı, hepimizin başarısıdır. Bu kulübün azmi, hepimizin azmidir” ifadelerini kullandı.

Balcıoğlu, kendisinin futbolun içinden gelen biri olduğunu ve Silivrispor formasını terletmiş eski bir futbolcu olarak, kulübün başarısı için her zaman destek vereceğini vurguladı.

Toplantıda, kulübün yeni sezon hazırlıkları ve altyapı çalışmaları hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Balcıoğlu, Silivrispor’un genç yeteneklerini desteklemek ve kulübün başarısını artırmak için belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.