22 Temmuz 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi Sakinleri ile Buluştu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek talep, görüş ve önerileri dinledi. Başkan Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Uyumkent Site yönetimi ve sakinlerine teşekkürlerini iletti. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi Sakinleri ile Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi'nde site sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Balcıoğlu, bu görüşlerin belediyenin hizmetlerine yön vermede büyük önem taşıdığını vurguladı.

Vatandaşların sorunlarını çözüme ulaştırmak için ziyaretleri sürdüreceğine dikkat çeken Başkan Balcıoğlu, "Uyumkent Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek onların önerilerini dinledik. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için site yönetimi ve sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın taleplerine en iyi şekilde cevap verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Balcıoğlu, ziyaret sırasında Silivri Belediyesi'nin mevcut ve planlanan hizmetleri hakkında da bilgi verdi. Belediye olarak halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirten Balcıoğlu, "Silivri Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için en büyük öncelik" diye konuştu.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü