22 Temmuz 2024, Pazartesi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Ortaköy Mahallesi'ne Ziyaret Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ortaköy Mahallesi'nde esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Ortaköy Mahallesi'ne Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ortaköy Mahallesi'nde esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Ziyaretleri sırasında esnaf ve kıraathane sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Balcıoğlu, çözüm önerileri geliştirmek üzere notlar aldı.

Ortaköy Mahallesi sakinlerine samimiyetleri nedeniyle teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, "Ortaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek onların talep, öneri ve tavsiyelerini dinledik. Ortaköylü hemşerilerimizin sıcak karşılamaları ve güler yüzleri bizleri çok mutlu etti. Onlara yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle ziyaretlerinde Silivri’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalardan söz eden Balcıoğlu, “Esnafımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelmekten vazgeçmeyeceğiz. Bu tür ziyaretleri halkımızın ihtiyaçlarını yerinde görerek daha hızlı çözüme kavuşturmak adına önemsiyoruz. Hep söylüyorum birlikte karar alıp birlikte yöneteceğiz. Bu yüzden bu tarz ziyaretleri önemsiyorum” diye konuştu.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü