29 Mayıs 2024, Çarşamba Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanına Ziyaret Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Parti Meclis Üyesi Berker Esen, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i makamında ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanına Ziyaret

Bu ziyaret kapsamında, başkanlar arası işbirliği ve bölgesel projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Balcıoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bölgemizin gelişimi ve halkımızın refahı için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Candan Yüceer'e misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bölgemizin belediye başkanları ile bir araya gelmek ve birlikte çalışmak bizim için çok değerli. Hep birlikte daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, belediye başkanlarının bölgesel işbirliği ve dayanışma ruhunu pekiştirdiği verimli bir toplantı olarak kaydedildi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü