18 Temmuz 2024, Perşembe Silivri Belediyesi Kaldırım İşgallerine Karşı Harekete Geçti Silivri Belediyesi, yaya alanlarının geri kazanılması amacıyla sahil bölgesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Karamustafa Caddesi’nde sarı çizgi uygulamasını ihlal eden işletmelere yönelik eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi. Silivri Belediyesi Kaldırım İşgallerine Karşı Harekete Geçti

Kaldırımlar, yaya güvenliğini sağlamak için büyük önem taşıyor. Ancak son zamanlarda bu alanlar artan işgaller nedeniyle ciddi rahatsızlık ve güvenlik endişelerine yol açmıştı. Silivri Belediye Zabıtası’nın müdahalesi ile bu alanların asıl amacına uygun olarak yeniden kullanılması sağlanacak ve kaldırımların yayalara açılması amacıyla denetlemeler devam edecektir.

Silivri Belediyesi yetkilileri, halkın güvenliği ve rahatlığı için yürütülen bu çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini belirtti. Belediye ekipleri, kaldırımların yayalar için açık ve güvenli olmasını sağlamak adına gerekli tüm önlemleri alacaklarını ifade etti. Halkımızın da bu konuda duyarlı olmaları ve kurallara uymaları önemle rica edilmektedir.