13 Haziran 2024, Perşembe Silivri Belediyesi'nden Çayırdere Mahallesi'nde Yaşlı Vatandaşlara Sağlık Taraması Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çayırdere Mahallesi'nde yaşayan yaşlı vatandaşlara yönelik ev ziyaretleri gerçekleştirerek sağlık kontrolleri yaptı. Ziyaretlerde vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümleri yapılırken, talep ve sorunları dinlendi. Ekipler, vatandaşlara Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun selamlarını iletti. Silivri Belediyesi'nden Çayırdere Mahallesi'nde Yaşlı Vatandaşlara Sağlık Taraması

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Çayırdere Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı vatandaşların sağlık ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, tansiyon ve şeker ölçümleri yaparak vatandaşların sağlık durumlarını yakından takip etti.

Ev ziyaretlerinde, yaşlı vatandaşların talepleri ve sorunları dinlendi, çözüm önerileri değerlendirildi. Balcıoğlu’nun selamlarını ileten ekipler, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Silivri Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sosyal destek çalışmalarına devam edileceği vurgulanarak şu ifadelere yer verildi: "Yaşlı vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru bizim önceliğimizdir. Ekiplerimiz, düzenli olarak ev ziyaretleri yaparak onların sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor ve ihtiyaçlarını dinliyor. Silivri Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu önderliğinde, sosyal destek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

Açıklamada ayrıca, yaşlı vatandaşlara yönelik bu tür hizmetlerin sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğu belirtilerek, "Toplumumuzun tüm kesimlerine ulaşmak ve ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Yaşlılarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" denildi.