06 Temmuz 2024, Cumartesi Silivri Belediyesi'nden Euro 2024 Coşkusu: Milli Maç İçin Dev Ekran Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı tüm hızıyla sürerken, Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı çeyrek final karşılaşması için geri sayım başladı. Silivri Belediyesi, Silivri Sahili Atatürk Meydanı'na dev ekran kurarak, bu akşam milli takımımıza destek olmak isteyen futbolseverleri ağırlayacak. Silivri Belediyesi'nden Euro 2024 Coşkusu: Milli Maç İçin Dev Ekran

Silivri Belediyesi, büyük heyecan yaratan bu karşılaşmayı dev ekranda izleme fırsatı sunarken, futbolseverler için keyifli bir atmosfer oluşturmayı hedefliyor. Ayrıca, alanda bulunacak mobil ikram araçlarıyla vatandaşlara su ve çay ikram edilecek.  

Başkan Balcıoğlu'ndan Davet

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, tüm Silivrilileri bu özel etkinliğe davet ederek, "Dev maçı, dev ekranda hep birlikte izleyelim. Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda milli takımımız için tek nefes, tek yürek olalım. Tüm hemşehrilerimizi formasıyla, bayrağıyla Atatürk Meydanı'ndaki coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum," dedi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü