12 Haziran 2024, Çarşamba Silivri Taekwondo Kulübü’nden Başkan Balcıoğlu’na Ziyaret Silivri Taekwondo Kulübü sporcuları, aileleri ve Antrenör Cem Soydaş, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, sporcuları tebrik ederek, gelecekteki müsabakalar için başarı dileklerinde bulundu. Silivri Taekwondo Kulübü’nden Başkan Balcıoğlu’na Ziyaret

Silivri Taekwondo Kulübü sporcuları ve aileleri, Antrenör Cem Soydaş eşliğinde Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, sporcuların kazandığı ödülleri ve başarılarını kutlayarak, “Nazik ziyaretiniz ve elde ettiğiniz başarılar için sizleri tebrik ederim. Silivri’nin spor alanındaki ilerlemesi için önemli bir rol oynuyorsunuz. Gelecekteki yarışmalarda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Antrenör Cem Soydaş, Başkan Balcıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kulüp olarak Silivri’yi spor alanında daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.